Wandelingen in Coronatijd : de Wandelend Paal "CoronaRingen" !!

Vanaf woensdag 20 mei : 3 wandelingen met start in Paal Centrum

Het georganiseerd wandelen wordt door onze federatie Wandelsport Vlaanderen nog minstens tot eind juli stopgezet. En van de weinige dingen die je wel mag blijven doen in deze coronatijden, is wandelen. Velen onder ons zijn op zoek gegaan naar trajecten die ze volgden aan de hand van de gekende knooppunten, anderen wandelden op basis van hun plaatselijke kennis.

Als wandelclub willen we jullie nu helpen om tch weer wat voeling te krijgen met het "georganiseerd" wandelen. Hiervoor gaan wij zorgen voor "Wandelingen in Coronatijd", die we de naam geven van "CoronaRingen".

Vanaf woensdag 20 mei kunnen jullie aan de Paalse Parochiezaal Sint Paulus starten voor drie wandeltrajecten van om en bij de acht km. Deze CoronaRingen zijn door ons afgepijld met de gekende Wandelend Paal-Pijlen. Starten doe je aan de hoofdingang van de Parochiezaal, langs de Wijerstraat. Hier hangen we een pancarte op met de richting waarin de drie lussen starten. Je kiest je lus en gaat op pad. Onderweg kom je geen splitsingen meer tegen. Merk je onderweg dat er pijlen ontbreken, dan mag je bellen naar Secretaris Jos (0476/563988) of Voorzitter Eddy (0472/429069).

Hou onderweg wel rekening met de nog steeds geldende, algemene coronaregels. Tracht onderweg 1,5 m afstand te houden, al geldt dit niet voor de leden van n gezin. Je mag je "wandelbubbel" uitbreiden met maximaal twee eenheden.

Onderweg ben je via onze federatie verzekerd, net als bij een "gewone" wandeling. Noteer je CoronaRingen gerust in je wandelboekje. Later, wanneer corona nog slechts een nare herinnering zal zijn, zorgen wij wel voor de stempel die bij je tochtje hoort.

Bedoeling is dat de pijlen van deze drie CoronaRingen een drietal weken blijven hangen. Daarna zorgen we voor weer drie andere lussen, startend vanaf een andere locatie. De deelname aan deze CoronaRingen is gratis. Alleen vragen we om nadat je n of meerdere lussen hebt gewandeld, je even een mailtje stuurt naar Eddy Broos of Jos Van.Thienen. Geef je dan ook kort weer wat je ervan vond ?

Geniet van onze Wandelend Paal CoronaRingen en vooral : blijf gezond !