1972 - 2022

We vieren het 50-jarig bestaan van onze wandelclub

en klinken op onze Koninklijke WSV Wandelend Paal !


Het hoogtepunt van ons feestjaar vierden we op zaterdag 24 september.  Meer dan tweehonderd clubleden schreven zich in om er bij te zijn op de receptie die we aanboden ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum.  Het werd een fel gesmaakte feestavond !

Onze Burgemeester Thomas Vints en Tijs Lemmens, Schepen van Sport, waren er bij op deze feestreceptie en loofden de werking van onze wandelvereniging. Maar liefst vier van de stichtende leden mochten we huldigen : André Caubergs, de gekende PaalOnline-reporter, stond 50 jaar geleden aan de wieg van onze club, samen met Yvan “Karmijn” Bemelmans. En dan is er nog het echtpaar Louis en Marie-Louise Vandeweyer-Feyen. Zij hielpen niet alleen bij de oprichting van de club, maar maken sinds toen al deel uit van het bestuur ! Met een daverend applaus, een fles bubbels en een ruiker bloemen werden zij bedankt voor hun inzet voor de club.


Foto's viering 24/09        Speech Voorzitter       Jubileumlied


Op zaterdag 1 oktober werden we feestelijk ontvangen door onze Burgemeester Thomas Vints en de schepenen op het stadhuis van Beringen.  André Caubergs, reporter van PaalOnline én stichtend lid van onze club, mocht niet ontbreken.  Jean Beerten, reporter van Internetgazet Beringen, maakte foto's en publiceerde een uitgebreid verslag op www.internetgazet.be/beringen.

[ terug ]